Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zamárdi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zamárdi képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zamardi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Adoszt Üdülő

Adoszt Üdülő

A 2008-ban felújított Adoszt Üdülő Zamárdiban, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit egész évben. Az üdülő 32 szobával rendelkezik A szobák nagyrészt 2 ágyasok de igény szerint pótágyakat állítunk be. A nagycsaládosok részére 4 nagyobb szobát alakítottunk ki. Minden szobában televízió és hűtő, a fürdőszobákban zuhanyzó található.

Alarmix Internet

Alarmix Internet

Vezeték nélküli szolgáltatásunkkal napi 24 órás folyamatos Internet kapcsolatot biztosítunk, kedvező árakon, mindenféle egyéb (pl. telefon) költség nélkül. Egyszeri belépési díj nincs, csupán az eszközök és a szerelés költségeit kell megfizetni. Tájékoztató árakról kérjük érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon! Egy év előre fizetés esetén a fenti havi díjakból 15% kedvezményt biztosítunk.

Állás - Somogy

Állás - Somogy

Somogyi állást keresel? Látogass el oldalunkra, a jofogas.hu-ra, ahol kedvedre böngészhetsz álláshirdetéseink között! Add fel most ingyen fényképes álláshirdetésed! Ne bízza a véletlenre, találja meg álmai állását! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és érdeklik a részletek, kérem tekintse meg oldalunkat!

Annamaria Apartman

Annamaria Apartman

Az Annamaria Vendégház Zamárdi csendes, nyugodt környezetében található, ahol családias, vendégszerető légkör várja az idelátogató vendégeket.Házunkban egy apartman van, amely 5 fő részére nyújt pihenést.

Annus Néni Apartmanja

Annus Néni Apartmanja

Egész nyáron nyitva tartó apartmanomban szeretettel várom kedves vendégeimet. A ház Zamárdiban, pár perc sétányira a Balatontól és a község központjától kellemes környezetben található. Utcánkban pár méteren belül élelmiszerbolt, és étterem is található, egyéb szolgáltatások 600 m-en belül. A közeli étteremben lehetőség van minden nap, kedvező áron, ebéd menü igénybevételére.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Engedje meg, hogy néhány percét elrabolva bemutassam Önnek vállalkozásomat. Immár 10 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával itt a Balaton partján, Zamárdiban. Egyéni vállalkozásból lettünk Kft-vé 1998-ban.

Augusztin Beton

Augusztin Beton

Az Augusztin Mixer BT 1992-ben alakult, és azóta is transzportbeton szállításával és betonszivattyúzással foglalkozik. A dinamikusan fejlődő cég tulajdonsai 2006-ban megalapították az Augusztin Betongyártó Kft-t, hogy a két vállalkozás együttműködésével magasszinttű szolgáltatást nyújtsanak.

Balaton nyaraló

Balaton nyaraló

A ház a Balaton déli partján Zamárdiban található közvetlenül a szabadstrandon, mindössze 50 méter a part. Zamárdi központja kb. 200 m-re található, mely kényelmes 4 perces sétát jelent. Az éttermek és a bevásárlási lehetőségek is ilyen könnyen megközelíthetőek.

Balatonberény

Balatonberény

Községünk idegenforgalma a XX. század elejétől követhető nyomon. A fokozatosan növekvő látogatottság miatt szükségessé vált, hogy egyre bővülő szolgáltatásokat és megfelelő környezetet találjanak a minket felkereső hazai és külföldi vendégek. Községünk az utóbbi években sokat változott, fejlődött, így mára már a valamennyi közművel rendelkező községek közé tartozunk. A csatorna- és gázhálózat mellett kiépült a kábeltévé rendszer is, s a lakosok nagy többségénél a szélessávú internet hozzáférés is elérhető.

Hirdetés
Balatonboglár

Balatonboglár

Bemutatkozunk, bemutatjuk Önnek városunkat, Balatonboglárt annak reményében, hogy Ön, kedves családja és barátai évek óta ilyen települést keres pihenéséhez, tartalmas szabadságához. A 6300 lakosú városka a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. Keleten Balatonlelle, nyugaton Fonyód, a tó északi partján, szemben Révfülöp a szomszédunk. Környezeti kultúránkat a szőlő és a gyümölcs uralja évszázadok óta, melynek feldolgozását a közelmúltig a BB végezte - világszínvonalon.

Balatonfenyves

Balatonfenyves

Balatonfenyves elnevezésének története a XIX. század végi filoxérajárványig nyúlik vissza: gróf Széchenyi Imre ezen a területen is parcellákat jelöltetett ki a tönkrement zalai szőlősgazdák részére. A telepesek a szőlőn kívül facsemetéket, többek között jelentős számú erdei- és feketefenyőt is ültettek - a fenyő így megkülönböztető jelképévé vált a létrejött településnek, amelyet már 1912 óta így neveznek.

Balatonföldvár

Balatonföldvár

A település mindenkori vezetői célul tűzték ki, hogy Balatonföldvár fejlődésének új lendületet adnak. Növelték az infrastrukturális fejlettséget, kellemes életteret teremtve az itt élő embereknek és az idelátogató turistáknak. Fontossá vált az elmaradott részek felzárkóztatása.

Balatonkeresztúr

Balatonkeresztúr

Régészeti leletek bizonyítják, hogy őseink már a római korban ezen a területen éltek. Mindez arra vezethető vissza, hogy a kelták és a rómaiak után a hunok is letelepedtek. Az első írásos emlék 1316-ból származik, mely szerint e terület a somogyvári bencés kolostorhoz tartozott.

Balatonlelle

Balatonlelle

Balatonlelle Somogy megyében, a Balaton déli partján, Siófoktól nyugatra, Budapesttől 136 km távolságra fekszik. Vasúton, a 7-es és 67-es műúton személygépkocsival és buszszal egyaránt kényelmesen megközelíthető. Lellén két benzinkút segíti az autók forgalmát, valamint szervíz- szolgáltatás is igénybe vehető. A Balaton vizén sűrű hajóközlekedés bonyolítja le a forgalmat, melynek vérkeringésében Lelle is fontos szerepet tölt be.

Balatonma

Balatonma

Cégünk 2000 év végén alakult, de más társaság formájában korábban is működött itt Zamárdiban hasonló tevékenységi körökkel. Ez előtt a tagok Budapesten foglalkoztak bel-és külföldi ingatlanok vétel-eladásával. Jelenleg kettő állandó és több kisegítő munkaerővel dolgozunk az ingatlanközvetítés területén. Nyári szezonban pedig a szállásközvetítés kapcsán bővül a munkaerőlétszám. Célkitűzéseink között szerepel az évek során cégünket tovább bővíteni. Pillanatnyilag Zamárdi 20 km-es közelében foglalkozunk főképp lakóingatlanokkal, nyaralókkal, építési telkekkel, ipari egységekkel, illetve az ország egész területén nagy horderejű ipari területek, ingatlanok értékesítésével. Partnerirodáink az ország egész területén megtalálhatóak, melyek eléréséhez keressenek bennünket. Reméljük sikerül megfelelő eladó, vagy kiadó ingatlant találnia honlapunk segítségével. Ezen felül egyéb szolgáltatásainkat is bátran vegyék igénybe.

Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő

A Festetics család birtokát képező keresztúri selymes, homokos Balaton part az 1880-as években már a csendet, pihenést szeretők kedvelt területe volt, de ekkor még a keresztúri bivaly csorda legelészett itt. Az 1891-es filoxéra vész elpusztította a zalai part szőlőskertjeit. Ezért az akkori földművelésügyi kormányzat Széchényi Imre grófot bízta meg, hogy Keresztúr határában vegyen bérbe a hat kilométer hosszúságú uradalmi területen 317 holdat és alakítson ki ott 585 telket a homokon, amelyben a filoxéra nem él meg. A kormánybiztos saját maga vezette az első szőlők ültetését.

Balatonsound

Balatonsound

Strandhangulat, balatoni naplemente, minőségi szolgáltatások és világsztárok hosszú sora - ezek a Heineken Balaton Sound legfontosabb összetevői. Negyedik alkalommal is majd' kilencvenezren érkeztek a Balatonpart legrangosabb fesztiváljára, amely David Guetta szerint a legjobb hely a világon - adta hírül Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke.

Tuti menü