Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zamárdi szolgáltatói képes leírás - Zamárdi.tlap.hu
részletek »

Zamárdi szolgáltatói - Zamárdi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zamardi.tlap.hu » Zamárdi szolgáltatói
Keresés
Találatok száma - 10 db
Alarmix Internet

Alarmix Internet

Vezeték nélküli szolgáltatásunkkal napi 24 órás folyamatos Internet kapcsolatot biztosítunk, kedvező árakon, mindenféle egyéb (pl. telefon) költség nélkül. Egyszeri belépési díj nincs, csupán az eszközök és a szerelés költségeit kell megfizetni. Tájékoztató árakról kérjük érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon! Egy év előre fizetés esetén a fenti havi díjakból 15% kedvezményt biztosítunk.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Engedje meg, hogy néhány percét elrabolva bemutassam Önnek vállalkozásomat. Immár 10 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával itt a Balaton partján, Zamárdiban. Egyéni vállalkozásból lettünk Kft-vé 1998-ban.

Augusztin Beton

Augusztin Beton

Az Augusztin Mixer BT 1992-ben alakult, és azóta is transzportbeton szállításával és betonszivattyúzással foglalkozik. A dinamikusan fejlődő cég tulajdonsai 2006-ban megalapították az Augusztin Betongyártó Kft-t, hogy a két vállalkozás együttműködésével magasszinttű szolgáltatást nyújtsanak.

Helka-C Kft. - kőművesmunkák

Helka-C Kft. - kőművesmunkák

Vállalunk: - generálkivitelezés - épület felújítás - mindenfajta kőművesmunkák (burkolás, vakolás, betonozások .) Több mint 30 év tapasztalat! Mindemellett szeretettel üdvözöljük a Helka Apartmanházban, amely a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Zamárdiban található a víztől kb. 30 méternyire. Jól felszerelt, kényelmes szobáink, a 3 km hosszú szabadstrand, valamint a számtalan hangulatos étterem mind az Önök kellemes nyaralását szolgálják.

M-gép Kft.

M-gép Kft.

Az M-Gép Kft. 2002-ben alakult, egy 1983-ban bejegyzett dinamikusan fejlődő magánvállalkozásból nőtte ki magát. Vállaljuk: - Daruzás 7-30t, 12-33m - Emelőkosaras munkavégzés - Gépi földmunka - tereprendezés - Épületbontás - beton roppantó ollóval, bontó kalapáccsal - Teher és iroda konténerek vétele, eladása, bérbeadása

PC Szerviz Zamárdi

PC Szerviz Zamárdi

Fő profilunk a számítógép javítás, karbantartás, emellett vállalunk adatmentést, vírustalanítást és új számítógépét vagy számítógépe tartozékát is meg veheti nálunk. Ha Cége weblapját velünk készítteti el, úgy azt ingyen megtervezzük és a terv alapján adunk árajánlatot.

Sziko Bútor Kft.

Sziko Bútor Kft.

Cégünk 1995.-óta foglalkozik bútorgyártással. Célunk az általános piaci kínálatot kiegészítő, egyedi ötleteket megvalósító, saját kivitelezésű bútorok gyártása. Mi minden megrendelést egyedileg, személyre szabottan tervezünk és készítünk el. A legpraktikusabb megoldások kiválasztásában lakberendezési szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az így kialakított enteriőr funkcionalitása és stílusa tökéletes összhangba hozható. Piaci versenyképességünket áraink, ügyfeleinkkel szembeni rugalmasságunk, jól felszerelt üzemünk és jól képzett lelkes csapatunk biztosítja.

Taxi Zamárdi

Taxi Zamárdi

A Taxi Zamárdi fix transzfer árakkal várja az utazóközönséget a Balaton déli partján, éjjel-nappal hívható 06 30 715 0000 telefonszámon. Egyterű klimatizált autónkban akár 6 fő is utazhat, bankkártyát is elfogadunk. Az előre fixált transzfer árakkal Ön már előre kiszámolhatja a fuvarköltséget, és azzal tervezhet is. 30 éves taxis múlttal, alapos helyismerettel várjuk a hívásokat, de akár előre megbeszélt időben is helyszínre érkezhetünk. Zamárdiból számos településre fix transzfer árakon szállítjuk utasainkat, ilyen pl.: Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonendréd, Balatonszabadi, Balatonőszöd, Siófok kiliti, Siófok.

Viva Balaton

Viva Balaton

Irodán 2004. óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel. Elsődleges területünk Zamárdi, Szántód, de a Siófoktól Balatonszárszóig terjedő területen lévő települések területen is fogadunk megbízásokat és keresési igényeket. A helyi iroda előnyeit kihasználva ügyfeleink olyan információk birtokában tudnak döntéseket hozni egy-egy ingatlan megvásárlásakor, amivel egy távolabbi iroda minden bizonnyal már nem rendelkezik.

Hirdetés
Zamárdi taxi, taxi Zamárdiban

Zamárdi taxi, taxi Zamárdiban

Taxi Zamárdi ? Személyszállítás, 7 személyes taxi rendelés, sofőrszolgálat, taxi Szántód és Balatonföldvár mellett Balatonszárszó, Kőröshegy, Zamárdi, Kereki, Balatonszemes, Balatonőszöd, Balatonendréd, Kötcse, Pusztaszemes területén! Transzfer, fuvar, taxi szolgáltatás, légkondicionált és biztonságos taxikkal. Pontos és gyors taxi, személyszállítás Zamárdiban, Szárszón, Balatonföldváron és környékén. Válassza a Földvári-térségben legrégebben működő legális, tapasztalt, számlaképes vállalkozást!

Tuti menü