Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zamárdi képes leírás - Zamárdi.tlap.hu
részletek »

Zamárdi - Zamárdi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zamardi.tlap.hu » Zamárdi
Keresés
Találatok száma - 7 db
Állás - Somogy

Állás - Somogy

Somogyi állást keresel? Látogass el oldalunkra, a jofogas.hu-ra, ahol kedvedre böngészhetsz álláshirdetéseink között! Add fel most ingyen fényképes álláshirdetésed! Ne bízza a véletlenre, találja meg álmai állását! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és érdeklik a részletek, kérem tekintse meg oldalunkat!

Dél-balatoni szakközépiskola

Dél-balatoni szakközépiskola

A Dél-balatoni Idegenforgalmi, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium képzési tevékenysége Zamárdiban folyik. Az iskolában végzett diákokat szívesen alkalmazzák az arany-és ezüstparti szállodák, utazási irodák és a turizmushoz kapcsolódó vendéglátóhelyek.Az intézmény tanulói jogosultak családi pótlékra, diákigazolványra, árvaellátásra, diákhitel felvételre.

Foglalható Szállás Zamárdi

Foglalható Szállás Zamárdi

Zamárdiban központi helyen 200 méterre a strandtól, 150 méterre a közérttől kiadó apartmanok a Grün Haus-ban. 2db 4 fős apartman egy épületben, mely teljesen felszerelt ágyneművel, háztartási és konyhai eszközökkel. Teljesen különálló épületben van egy 5 1 fős apartmanunk mely szintén fel van szerelve 6 főre konyhai eszközökkel és háztartási gépekkel valamint műholdas televízióval. Kedvező szezonális árakkal várjuk vendégeinket, tájékozódjon weboldalunkon az árakról, valamint a foglalási lehetőségekről.

Plattensee Direkt - Zamárdi leírása németül

Plattensee Direkt - Zamárdi leírása németül

Az oldal bevezetést nyújt a Zamárdira utazni vágyóknak a helyi nevezetességekről, üdülési lehetőségekről. A német turistáknak lehetőségük van itt térképen is megnézni a kiszemelt lakhelyüket, hogy ezáltal is több információhoz jussanak.

Zamárdi a Balaton déli partjának 2260 lelkes üdülőhelye

Zamárdi a Balaton déli partjának 2260 lelkes üdülőhelye

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legkönnyebben megközelíthető, 2260 lelkes üdülőhelye. Itt ér véget az M7-es autópálya, áthalad rajta a déli vasútvonal, határában közlekedik a Balaton déli és északi partját / Szántód-Tihany / összekötő komp. A gazdag történelmi múlttal rendelkező község varázsa a páratlan kiterjedésű /kb. 3,5 km / csodálatos panorámájú, Tihanyra tekintő füves szabadstrand, a kellemes klíma, a lassan mélyülő, gyermekek számára is ideális víz. Ugyancsak a gyermekek örömét szolgálják a több helyütt kialakított homokos partszakaszok. Zamárdi kikötője csónakok, kishajók fogadására alkalmas.

Zamárdi a Wikipedia-n

Zamárdi a Wikipedia-n

A falu területén már a vaskorban megtelepedett az ember, de a legkiemelkedőbb régészeti kultúra a részben már feltárt, egyedülállóan gazdag avar temető. A település első okleveles említését 1082-ből ismerjük. 1997-ig Zamárdi része volt Szántód is - 1996-ban népszavazáson az önállóság mellett döntött.

Zamárdi hivatalos honlapja

Zamárdi hivatalos honlapja

Általános információk Zamárdiról, vendéglátóhelyekről, szállásokról, programokról, kedvezményekről. Városunk megközelíthetősége, közbiztonsága jó. Kiterjedt intézményhálózattal, színes kulturális élettel rendelkezik. Mindezekről bővebben

Tuti menü